ANUNȚ PENTRU Agenția de Protecție a Mediului Brașov, la sediul autorității locale

SC Vectra Logistic SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire hală industrială spații administrative’’ propus a fi amplasat în jud. Brașov, oraș Ghimbav, str. Aeroportului.
Informațiile priviind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru Protecția Mediului Brașov, str. Politehnicii nr.3, în zilele de luni-joi orele 8-16:30 și vineri între orele 8-14. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Brașov.


Anunt Gospodaria Ape

SC VECTRA LOGISTIC SRL, titular al proiectului CONSTRUCȚIE GOSPODĂRIRE APĂ INCENDIU, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul CONSTRUCȚIE GOSPODĂRIRE APĂ INCENDIU, propus a fi amplasat în JUDEȚUL BRAȘOV, ORAȘ GHIMBAV, STR. AVIATORILOR, NR. 9. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii nr. 3, în zilele de luni – joi, între orele 8- 16.30 și vineri, între orele 8 -14, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Brașov.


Anunt CONSTRUIRE HALĂ INDUSTRIALĂ, SPAȚII ADMINISTRATIVE ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN

SC VECTRA LOGISTIC SRL, titular al proiectului CONSTRUIRE HALĂ INDUSTRIALĂ, SPAȚII ADMINISTRATIVE ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul CONSTRUIRE HALĂ INDUSTRIALĂ, SPAȚII ADMINISTRATIVE ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN, propus a fi amplasat în GHIMBAV, STR. HERMANN OBERTH, NR. 24-26, JUD. BRAȘOV. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii nr. 3, în zilele de luni – joi, între orele 8- 16.30 și vineri, între orele 8 -14, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro . Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Brașov.

Ne puteți suna la

(0040) 268 440284 / 440286

Ne puteți trimite email la

office@vectralogistic.ro