Facem economii de CO2 și de kilometrii inutili

Vectra Logistic management
În calitate de operator de transport, trebuie să fim conștienți de responsabilitatea noastră față de mediul înconjurător. Știm că nu există flori care să răsară din camioanele noastre. Prin urmare, facem tot ce putem pentru salvarea naturii: folosim surse sensibile alternative de energie, folosim cele mai ecologice vehicule și susținem concepte inovatoare.

CURSURI DE CONDUS

Conducem preventiv - Vectra Logistic

Pentru a menține consumul de combustibil și, prin urmare, emisiile de CO2 la un nivel minim, oferim șoferilor noștri cursuri regulate pentru stiluri ecologice de conducere. Astfel vom putea reduce permanent consumul de combustibil al flotei noastre.

COMBUSTIBIL ALTERNATIV

Folosim combustibili alternativi - Vectra Logistic

Responsabili pentru mediul înconjurător de câțiva ani, promovăm folosirea combustibililor alternativi. Unde este posibil folosim ulei vegetal, tehnologii BTL (biomass to liquid), GPL, precum și biodisel.

EVITAREA SUBSTANȚELOR PERICULOASE

Evitam sa folosim substante periculoase- Vectra Logistic

Nu ne oprim aici: pentru a minimiza substanțele periculoase în întreaga noastră zonă de operațiuni, controlăm permanent procesele interne, activitățile și deciziile noastre.

Flota noastră este formată din mai mult de 60 de vehicule și este reînnoită permanent, pentru a îndeplini cele mai moderne standarde economice. Variația mare de vehicule deținute ne permite să răspundem individual dorințelor clienților și să dezvoltăm soluții speciale de transport.

Ne puteți suna la

(0040) 268 440284 / 440286

Ne puteți trimite email la

office@vectralogistic.ro